
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-175 מעלות. 2בקערת מיקסר עם וו גיטרה מניחים יחד ביצים, סוכר, מלח, וניל ואמרטו ומערבבים במהירות בינונית עד שמתקבלת תערובת אחידה. 3מוסיפים פנימה קמח ואבקת אפייה, ומערבבים עד שמתקבלים גושי בצק גדולים. 4מוסיפים אגוזי לוז, שקדים ושוקולד ומעבדים רק עד שהם נטמעים בתערובת בצורה אחידה. 5מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ובידיים מעט רטובות יוצרים 2 כיכרות. מניחים את כיכרות הבצק על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. 6אופים במשך כ-20-30 דקות או עד שהכיכרות מזהיבות בחלק החיצוני. 7מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר. 8מורידים את טמפרטורת התנור ל-150 מעלות. 9כשהכיכרות הצטננו פורסים אותן לעוגיות בעובי של כחצי ס"מ ומסדרים בצפיפות על תבנית אפייה. 10אופים את העוגיות עוד כ-10-12 דקות עד שהביסקוטי מתייבשים. 11מצננים לחלוטין ושומרים בקופסה אטומה. * הכמות מספיקה ל-2 כיכרות באורך 15-20 ס"מ ** המתכון פורסם לראשונה ביוני 2013 * בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |