אוכל
אוכל
סיום מתוק

עוגיות ביסקוטי אגוזים ושוקולד

חוקי הבית של שניר מ"חתונמי" אולי קצת מוגזמים, אבל את ההרגל שלו להכין פעם בשבוע שתי כיכרות של עוגיות ביסקוטי אנחנו לגמרי מתכוונים לאמץ. ואם כבר ביסקוטי - אז מהמתכון של עוגיו.נט

|mako אוכל| פורסם12:00
ביסקוטי פרווה (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.1123reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 3 ביצים
  • 150 גרם (שלושת רבעי כוס) סוכן לבן
  • קורט מלח
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית
  • 1 כף ליקר אמרטו או רום
  • 260 גרם (2 כוסות פחות 2 כפות) קמח לבן
  • 5 גרם (כפית) אבקת אפייה
  • 100 גרם אגוזי לוז טבעיים
  • 50 גרם שקדים טבעיים
  • 50 גרם שוקולד מריר, קצוץ

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-175 מעלות.

2בקערת מיקסר עם וו גיטרה מניחים יחד ביצים, סוכר, מלח, וניל ואמרטו ומערבבים במהירות בינונית עד שמתקבלת תערובת אחידה.

3מוסיפים פנימה קמח ואבקת אפייה, ומערבבים עד שמתקבלים גושי בצק גדולים.

4מוסיפים אגוזי לוז, שקדים ושוקולד ומעבדים רק עד שהם נטמעים בתערובת בצורה אחידה.

5מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ובידיים מעט רטובות יוצרים 2 כיכרות. מניחים את כיכרות הבצק על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.

6אופים במשך כ-20-30 דקות או עד שהכיכרות מזהיבות בחלק החיצוני.

7מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר.

8מורידים את טמפרטורת התנור ל-150 מעלות.

9כשהכיכרות הצטננו פורסים אותן לעוגיות בעובי של כחצי ס"מ ומסדרים בצפיפות על תבנית אפייה.

10אופים את העוגיות עוד כ-10-12 דקות עד שהביסקוטי מתייבשים.

11מצננים לחלוטין ושומרים בקופסה אטומה.

* הכמות מספיקה ל-2 כיכרות באורך 15-20 ס"מ

** המתכון פורסם לראשונה ביוני 2013

* בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il