
המצרכים (30 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1מניחים את השוקולד בקערה בינונית. 2מביאים את חלב הקוקוס והמלח לסף רתיחה ויוצקים על גבי השוקולד. 3ממתינים כדקה עד שהשוקולד מתחיל להימס וטורפים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה, מבריקה ושוקולדית. 4מוסיפים אבקת נוגט ומערבבים היטב עד שאחיד. 5מצננים את התערובת במקרר במשך 2-3 שעות עד שהיא מתקשה לחלוטין. 6בעזרת כפית מוציאים מעט מהתערובת, מגלגלים לכדורים וטובלים באבקת קקאו. 7מצננים במקרר ומגישים. הערות, הארות ותוספות:• חשוב לשים לב להשתמש בקרם קוקוס ולא בחלב או במי קוקוס. קרם קוקוס מגיע בפחיות של 400 מ"ל ומכיל כ-18-22% שומן. מומלץ לקרוא את התווית, כי לפעמים ההגדרות מתבלבלות.• שומרים את הטראפלס בקופסה אטומה עד שבועיים במקרר, ואפשר להקפיא עד חודש.• מומלץ להוציא את הטראפלס מהמקרר כחמש דקות לפני ההגשה למרקם אופטימלי.• אבקת נוגט עשויה אגוזי לוז מקורמלים טחונים דק מאוד. ניתן להשיג בכל חנות המתמחה במוצרי אפייה ובחומרי גלם.• מהמתכון יוצאים 25-35 טראפלס שוקולד, תלוי בגודל. * בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |