
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-190 מעלות. 2שוברים את השוקולד לקוביות, קוצצים גס ומניחים בקערה. 3ממיסים את השוקולד במיקרוגל או על בן מארי. 4כאשר השוקולד נמס במלואו, מוסיפים שמן ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה. 5בקערת מיקסר מקציפים יחד ביצים, סוכר ומלח במשך כ-5-6 דקות במהירות גבוהה מאוד, עד שמתקבלת תערובת תפוחה ואוורירית. 6לקראת סוף ההקצפה מוסיפים את הליקר וממשיכים להקציף במהירות בינונית. 7מוסיפים פנימה את תערובת השוקולד המומס ומקפלים בעדינות. 8מוסיפים קורנפלור ואגוזים קצוצים ומקפלים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה. 9מחלקים את התערובת בין התבניות האישיות ואופים במשך כ-10-15 דקות או עד שהפונדנט תופח ומתייצב בשוליים, אך עדיין רוטט ורך במרכז. 10מגישים חם. בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו מאפינס קלמנטינות, קוקוס ושקדים![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |