אוכל
אוכל
סיום מתוק

קראמבל תפוחים ואגסים חם

פירורים פריכים ופירות חמים ומגירי עסיס עושים לכם את זה? הקראמבל המפנק הזה הוא בדיוק מה שאתם צריכים כדי להעביר עוד יום של חורף עם חום בלב

|mako אוכל| פורסם07:14
קראמבל תפוחים ואגסים חם פרווה (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.5603reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לתבנית בינונית (20*30 ס"מ):

  • 3 תפוחים
  • 3 אגסים
  • 3 כפות סוכר חום דמררה
  • מיץ וגרידה מחצי תפוז
  • חצי כפית תמצית וניל

לקראמבל:

  • 210 גרם (כוס וחצי) קמח
  • 100 גרם שקדים קצוצים
  • 50 גרם (רבע כוס) סוכר דמררה
  • 75 מ"ל (שליש כוס) שמן
  • מיץ וגרידה מחצי תפוז
  • אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-175 מעלות.

2קולפים את התפוחים והאגסים ומנקים מהליבה.

3חותכים את הפירות לקוביות בינוניות בגודל של כ-2*2 ס"מ ומניחים בקערה.

4מוסיפים סוכר חום, מיץ, גרידת תפוז ותמצית וניל ומערבבים היטב עד שכל קוביות הפרי מצופות.

5מעבירים את הפירות לתבנית ומשטחים בשכבה אחידה.

בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט

6בקערה בינונית מערבבים יחד קמח, שקדים קצוצים וסוכר לתערובת אחידה.

7מוסיפים שמן, מיץ וגרידת תפוזים ומערבבים בעדינות בעזרת מזלג, רק עד שמתקבלת תערובת פירורית.

8מפזרים את הפירורים על גבי הפירות בשכבה אחידה.

9אופים את הקראמבל במשך כ-35-45 דקות, או עד שהפירורים מזהיבים והפירות מתחילים להגיר נוזלים ולבעבע.

10מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il