
המצרכים :לתבנית בינונית (20*30 ס"מ):
לקראמבל:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-175 מעלות. 2קולפים את התפוחים והאגסים ומנקים מהליבה. 3חותכים את הפירות לקוביות בינוניות בגודל של כ-2*2 ס"מ ומניחים בקערה. 4מוסיפים סוכר חום, מיץ, גרידת תפוז ותמצית וניל ומערבבים היטב עד שכל קוביות הפרי מצופות. 5מעבירים את הפירות לתבנית ומשטחים בשכבה אחידה. בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט 6בקערה בינונית מערבבים יחד קמח, שקדים קצוצים וסוכר לתערובת אחידה. 7מוסיפים שמן, מיץ וגרידת תפוזים ומערבבים בעדינות בעזרת מזלג, רק עד שמתקבלת תערובת פירורית. 8מפזרים את הפירורים על גבי הפירות בשכבה אחידה. 9אופים את הקראמבל במשך כ-35-45 דקות, או עד שהפירורים מזהיבים והפירות מתחילים להגיר נוזלים ולבעבע. 10מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |