אוכל
אוכל
סיום מתוק

עוגת קפה בחושה וטובה עם מייפל וקינמון

לבחוש עשר דקות: זה כל מה שאתם צריכים בשביל לקבל את העוגה החמודה הזו, שתכניס לכם טעמים כבדים ועשירים של חורף ליד הקפה

|mako אוכל| פורסם07:44
עוגת קפה עם מייפל וקינמון פרווה (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:454reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לשתי תבניות אינגליש קייק:

  • 3 ביצים

  • 150 גרם (3/4 כוס) סוכר לבן
  • 45 גרם (3 כפות) סירופ מייפל
  • 180 מ"ל (3/4 כוס) חלב סויה
  • 30 מ"ל (3 כפות) אספרסו או נס קפה חזק מוכן
  • 100 מ"ל (1/2 כוס) שמן צמחי
  • קורט מלח
  • 1 כפית קינמון טחון
  • 350 גרם (2 וחצי כוסות) קמח
  • 10 גרם (2 כפיות) אבקת אפייה
  • 50 גרם פקאנים טחונים
  • 3-4 כפות פקאנים קצוצים גס לקישוט

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבניות.

2בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, סירופ מייפל, חלב סויה, אספרסו, שמן, מלח וקינמון עד שמתקבלת תערובת אחידה.

3מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה, מוסיפים שקדים טחונים ומערבבים היטב רק עד שהחומרים היבשים נטמעים בתערובת. חשוב להימנע מעיבוד יתר שעלול ליצור עוגה קשה.

4יוצקים את הבלילה ל-2 תבניות ומפזרים פקאנים קצוצים מעל לקישוט.

5אופים את העוגות במשך כ-30-40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז כל עוגה יוצא עם פירורים לחים.

6מצננים לחלוטין ומגישים.

בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט

>> בשבוע שעבר הכנו קראמבל תפוחים ואגסים
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il