
המצרכים :לעוגה בתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2בקערת מיקסר מקציפים יחד במהירות גבוהה ביצים, סוכר, תמצית וניל, מלח וגרידת תפוזים עד שמתקבלת תערובת תפוחה ואוורירית מאוד. 3בקערה קטנה מערבבים יחד מיץ תפוזים ושמן. יוצקים אל תוך תערובת הביצים המוקצפות בזרם דק, כאשר ממשיכים בהקצפה במהירות בינונית. 4לאחר שהתערובת אחידה מוסיפים קמח ואבקת אפייה, ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן עד שמתקבלת תערובת אחידה. 5מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים במשך כ-35-45 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. 6מצננים את העוגה לחלוטין בטמפרטורת החדר. 7מפזרים אבקת סוכר ומגישים. בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו עוגת קפה עם מייפל וקינמון![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |