
המצרכים :לאגסים:
לשתי תבניות אינגליש קייק חד פעמיות:
אופן ההכנה:1חותכים את האגסים לקוביות קטנות בגודל 1*1 ס"מ ומניחים בקערה קטנה. 2מוסיפים לקערה סוכר ומיץ לימון ומערבבים עד שכל האגסים מצופים בתערובת הסוכר. 3מחממים תנור ל-170 מעלות. 4בקערה גדולה מניחים יחד ביצים, סוכר, חלב סויה, שמן, מלח ווניל וטורפים עד שמתקבלת תערובת אחידה. 5מוסיפים קמח, שקדים טחונים ואבקת אפייה ומקפלים בעזרת לקקן עד שהתערובת מתחילה להיות אחידה. 6מוסיפים את האגסים המושרים (כולל הנוזלים) ומערבבים עד שהם מתפזרים באופן שווה בתערובת. 7מעבירים את הבלילה לתבניות משומנות ואופים במשך כ-35-45 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים. 8מצננים בטמפרטורת החדר ומגישים. בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו עוגיות תמרים מגולגלות הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> כל המתכונים לסופגניות>> כל המתכונים ללביבות![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |