
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה. 2בקערה גדולה טורפים יחד סוכר, שמן וחלמון עד שמתקבלת תערובת אחידה. 3מוסיפים מייפל, וניל, מלח, ג'ינג'ר, קינמון והל וטורפים לתערובת אחידה. 4מנפים פנימה קמח וסודה לשתייה ומקפלים בעזרת לקקן עד שמתקבל בצק אחיד וטיפה דביק. 5בידיים מעט רטובות מגלגלים עוגיות, טובלים בסוכר ומצפים מכל הכיוונים. 6מסדרים את העוגיות על גבי התבנית במרווחים ואופים במשך כ-10 דקות עד שהן משתטחות, נסדקות מעט ומתייצבות בשוליים (אך עדיין מעט רכות במרכז). 7מצננים את העוגיות לחלוטין ושומרים בקופסה אטומה. הערות, הארות ותוספות:• חשוב לקרר את העוגיות לחלוטין לפני העברתן לקופסה.• העוגיות נשמרות היטב עד 10 ימים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר.• אפשר לגוון בתבלינים – להשמיט או להוסיף – לפי הטעם האישי.• חשוב לא לותר על המלח, משום שהוא מאזן את המתיקות.• במקום מייפל אפשר להשתמש בסילאן לגיוון הטעמים.• מהמתכון יוצאות 25-30 עוגיות בינוניות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! * בקרוב בבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |