
המצרכים :לשתי תבניות אינגליש קייק חד"פ באורך 30 ס"מ:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-165 מעלות. 2בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, סוכר חום, מלח, וניל ושמן עד שמתקבלת תערובת אחידה. 3מוסיפים פנימה קמח, אבקת אפייה, קינמון, ג'ינג'ר, מוסקט וגזר מגורר ומקפלים כמעט עד שהתערובת אחידה. 4מוסיפים אגוזים ומקפלים רק עד שהאגוזים מתפזרים בצורה שווה בבלילה. 5מעבירים את הבלילה לשתי תבניות אינגליש קייק ומפזרים מעל שקדים טחונים. 6אופים במשך כ-35-45 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז כל עוגה יוצא עם פירורים לחים. 7מצננים לחלוטין ומגישים. הערות, הארות ותוספות: - שומרים את העוגה במקרר עד 5-6 ימים. - מומלץ להגיש את העוגה בטמפרטורת החדר או אפילו מעט חמימה. - אפשר לפזר אבקת סוכר לפני ההגשה. - אפשר להשתמש בכל אגוז שאוהבים: אגוזי פקאן, אגוזי לוז, קשיו או שקדים. אם רוצים, אפשר גם להוסיף מעט צימוקים לתערובת. - כדי להפוך את העוגה לטבעונית יש להמיר את הביצים ב-200 גרם רסק תפוחי עץ לא ממותק. בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |