
המצרכים :לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ:
לטופי קרמל:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-165 מעלות. 2חולטים את שקיק התה כמה דקות בקערה עם מים רותחים. 3מוסיפים לקערה חלב סויה, שמן, סוכר ודבש וטורפים לתערובת אחידה. 4מוסיפים את הביצים אחת אחת. טורפים היטב בין ביצה לביצה. 5מנפים פנימה קמח, אבקת אפייה, מלח וקינמון וטורפים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה. 6מקפלים פנימה את התפוחים ומעבירים לתבנית אפייה (24 ס"מ) משומנת. 7אופים במשך 45-50 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. 8טופי קרמל: מניחים את הסוכר בתוך מחבת עם תחתית עבה ומחממים על להבה גבוהה. כשנוצר קרמל (אין בעיה לערבב בכף עץ נקייה) מוסיפים פנימה בהדרגה את קרם הקוקוס. התערובת מבעבעת מאוד וזה בסדר. 9כשכל קרם קוקוס בפנים מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עוד כ-2-3 דקות עד שהתערובת חוזרת להיות הומוגנית וסמיכה. מסירים מהאש, מצננים כמה דקות בטמפרטורת החדר ומגישים את העוגה עם הטופי. מוכן. רוצים פרוסה?|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכלהערות, הארות ותוספות: - שומרים את העוגה במקרר עד שבוע. - מומלץ להגיש את העוגה חמימה או בטמפרטורת החדר, אז היא במיטבה מבחינת המרקם. - במקום תפוחים אפשר להשתמש בכל פרי קשה אחר שאוהבים: אפרסקים, נקטרינות, אגסים ואפילו חבושים (אותם מומלץ לרכך בבישול מעט לפני השימוש). - אפשר להוסיף או להשמיט תבלינים לפי הטעם. בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |