
המצרכים :לתפוחים
לעוגה:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות בינוניות בגודל של 1.5X1.5 ס"מ. 3מניחים בקערה קטנה, מוסיפים מיץ לימון ומערבבים. 4מכינים את בלילת העוגה: בקערה גדולה טורפים יחד (בעזרת מטרפה ידנית) ביצים, סוכר, וניל, קינמון, הל, ג'ינג'ר, שמן ומים עד שמתקבלת תערובת אחידה. 5מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה ומקפלים בעזרת לקקן כמעט עד שהתערובת אחידה. 6מוסיפים את התפוחים ומקפלים עד שמתקבלת תערובת אחידה וסמיכה מאוד. 7מעבירים את התערובת ל-2 תבניות אינגליש קייש משומנות קלות. 8בקערית קטנה מערבבים יחד סוכר וקינמון וזורים מעל העוגות. 9אופים במשך כ-40-50 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגות יוצא עם פירורים לחים. 10מצננים לחלוטין ומגישים. * בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט הערות, הארות ותוספות: • שומרים את העוגה במקרר, עטופה היטב, עד חמישה ימים. • מומלץ להגיש את העוגה חמימה או בטמפרטורת החדר, אז היא במיטבה מבחינת מרקם. • אפשר להכין את העוגה גם בתבנית שקעים ולקבל עוגות אישיות – למראה מרשים יותר. זמן האפייה כמובן יתקצר מעט ויש לבדוק אם העוגות מוכנות כבר לאחר 10-15 דקות. • במקום תפוחים אפשר להשתמש בפירות קשים אחרים כמו אגס, אפרסק או אפילו אפרסמון. • אפשר לגוון בתבלינים ולהשמיט או להוסיף לפי הטעם האישי. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |