
ריזוטו ומז'וז'ין: המתכון הזוכה של "המטבח המנצח VIP"לא על כל דג חיים כהן אומר "זה מטוגן פרפקט, תיבול מהמם", ולא על כל ריזוטו רותי מצהירה "לקחתם את הריזוטו למקום חדש". קבלו את הריזוטו חמוסטה של בני הזוג נרקיס, שהביא להם את הניצחון ב"המטבח המנצח VIP"ספיר וליאור נרקיס|המטבח המנצח VIP| פורסם14/09/2306:56 ![]() וידאו AVI: המטבח המנצח VIP |
המצרכים :לריזוטו:
למז'וז'ין:
לטיגון:
לסלסה סלרי:
אופן ההכנה:1הריזוטו: בסיר רחב ונמוך מטגנים את הבצל והסלרי כ-5 דקות על אש בינונית. מוסיפים את הפלפל הירוק החריף והמנגולד ומבשלים עוד כ-3 דקות. מוסיפים את הלימון הפרסי ואת האורז ומערבבים היטב. מבשלים כ-5 דקות ומתבלים במלח. מוסיפים את המים - בכל פעם כוס - תוך ערבוב והטמעת הנוזל באורז. זה לוקח 35-40 דקות על אש נמוכה, עד שהאורז מתרכך. סוחטים לימון. 2המז'וז'ין: במעבד מזון טוחנים את מרכיבי המז'וז'ין מלבד הדגים עד לקבלת מחית. מתבלים במלח ופלפל. ניתן להוסיף מעט לחם או דג על מנת לעבות את העיסה. 3מורחים בין כל שני דגים שכבה של המחית וסוגרים. מאבקים היטב בקמח ומטגנים בשמן נמוך עד להזהבה מכל צד, בערך 3 דקות. 3הסלסה: במעבד מזון טוחנים את מרכיבי הסלסה חוץ מהשמן. מוציאים לקערה ומערבבים פנימה את השמן בעדינות. 4מגישים את הריזוטו עם הדגים והסלסה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |