
קנולי ממולא קרם מלבי של שמעון ודורוןזה לא בכל יום ששופטים ברמה של אסטלה, רותי ברודו וחיים כהן נותנים למנה את הציון הגבוה ביותר האפשרי. וכשזה קורה, צריך לחגוג את זה מינימום בהכנת אותה המנה בבית. "MKR המטבח המנצח", אנחנו מאחוריכםשמעון וקנין ודורון רווה|MKR המטבח המנצח| פורסם19/08/2007:14 ![]() צילום: "MKR המטבח המנצח", קשת 12 |
המצרכים :לקנולי:
לקרם מלבי:
לסירופ ורדים:
להגשה:
אופן ההכנה:1מכינים את הקנולי: מערבבים בקערה קמח, סוכר, חמאה וחלב למסה חלקה. 2מחממים תנור ל-160 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה, משמנים ומורחים בשכבה דקה עיגולים בקוטר של כ-10 ס"מ (אפשר להשתמש ברינג עגול כמו של פנקייק, לא חובה). מכניסים לתנור ל-10 דקות. מוציאים ומיד מגלגלים לצינור, לפני שהבצק מתקרר. 3מכינים את קרם המלבי: מרתיחים שמנת, סוכר ומי ורדים בסיר. בקערה נפרדת מערבבים חלב וקרונפלור. לאחר רתיחה עושים השוואת טמפרטורות בין שתי התערובות ומחזירים את המסה כולה לסיר. מביאים שוב לרתיחה ומניחים לקירור במקרר. 4לאחר הרתיחה עושים השוואת טמפרטורות בין שתי התערובות ומחזירים את המסה כולה לסיר. מביאים שוב לרתיחה ומניחים לקירור. 5מכינים את סירופ הוורדים: מחממים את כל המרכיבים במחבת תוך ערבוב, עד שהסוכר נמס. מסננים. 6מעבירים את קרם המלבי הקר לשק זילוף וממלאים את הקנולי. טובלים בשוקולד הלבן המומס ואז בפיסטוק הטחון ומפזרים אבקת סוכר. מזלפים מעל את הסירופ, או מגישים לטבילה בצד. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |