
ככה מכינים את המקרוד המטורף של יגאל ושמחה גואטהשמחה גדלה על הטעם הזה, אביה שחזר אותו בעבורה אחת לאחת בתוכנית האחרונה של "המטבח המנצח VIP", ועכשיו גם אתם יכולים. רותי נתנה ציון 10, חיים גם, ויש לנו הרגשה שמהר מאוד אנחנו הולכים להבין למהיגאל ושמחה גואטה|המטבח המנצח VIP| פורסם21/11/2210:23 ![]() וידאו AVI: המטבח המנצח VIP, קשת 12 |
המצרכים :לבצק סולת:
למילוי התמרים:
לטיגון:
לסירופ:
לקישוט:
אופן ההכנה:1בצק סולת: מערבבים את הקמחים ואבקת האפייה בקערה ומחממים את השמן בקלחת. מערבבים את השמן החם עם הקמחים והסוכר. 2מילוי תמרים: מערבבים את ממרח התמרים עם הקינמון וקליפת התפוז. 3הכנת המקרוד: מרדדים את הבצק ומורחים את מילוי התמרים. מגלגלים ומסמנים בבצק קווים אלכסונים עם סכין. מקררים לפחות שעה, ועדיף לילה שלם. 4. פורסים את הבצק המגולגל ומטגנים בשמן עמוק. 5מבשלים את כל מרכיבי סירופ הסוכר. 6טובלים כל עוגייה בסירופ, מוציאים ומצפים בפיסטוקים קלויים. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |