
עוגיות קינמון פריכותתתכוננו להתאהב: עוגיות קריספיות וקלות קלות, עם קינמון בבצק ועוד קצת בזיגוג, שיתחסלו עוד לפני שתספיקו להגיד "טעים!"![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :ל-80 עוגיות:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מקציפים את המרגרינה ושני סוגי הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית. 2מוסיפים את הביצה, תמצית הווניל וגרידת התפוז ומערבבים היטב. 3מוסיפים את הקמח, הסודה לשתייה, המלח והקינמון ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומצננים במקרר כשעה. 4מחממים תנור ל-180 מעלות. 5מרדדים את הבצק הקר על משטח מקומח לעובי של כחצי ס"מ. חותכים לריבועים או לצורות עם חותכני עוגיות, ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. 6מערבבים בצלוחית את הביצה והחלב, ובצלוחית נפרדת את הסוכר והקינמון. מברישים את העוגיות בתערובת החלב ומפזרים מעל את תערובת הקינמון. 7אופים כ-12 דקות. לאתר של שרית -מיס פטל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |