
פאי פקאןפאי פקאן הוא אחד מהמאכלים האלה, שתמיד קשה להחליט אם הם יותר יפים או יותר טעימים. אז יש לנו חדשות בשבילכם: בעצם אין שום סיבה להכריע - לפחות כל עוד מונחת לפניכם פרוסה כזו![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :לבצק (תבנית פאי מתפרקת בקוטר 20 ס"מ):
למלית:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: שמים בקערת המיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון קמח, חמאה, מלח ואבקת סוכר. מעבדים עד שמתקבלים פירורים עדינים. מוסיפים את הביצה ומעבדים קלות, רק עד שהבצק מתגבש לכדור. 2אוספים את הבצק, משטחים לצורת פיתה ומכניסים לשעה למקרר. 3מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים על משטח עבודה מקומח לעלה דקיק ומרפדים תבנית פאי בקוטר 20 ס"מ. מכניסים למקפיא לחצי שעה. בינתיים מחממים תנור ל-170 מעלות. 4מכינים את המלית: ממיסים במיקרו את החמאה ומערבבים עם הסוכר והמלח. מוסיפים סירופ מייפל, פקאנים קצוצים וביצים, ומערבבים. 5יוצקים את המלית על הבצק שבתבנית, ומסדרים מעל חצאי פקאנים. אופים כ-35-40 דקות. לבלוג של שרית -מיס פטל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |