אוכל
אוכל
עוגת ספוג

עוגיות שוקולד עם שוקולד צ'יפס

אפשר לאכול עוגיות שוקולד צ'יפס קלאסיות, כמו כולם, ואפשר להכפיל את השחיתות ולהוסיף לבצק העוגיות שוקולד איכותי מומס. אנחנו הלכנו על האופציה השנייה. אם אתם יודעים מה טוב לכם, גם אתם תעשו את זה

|mako אוכל| פורסם07:04
עוגיות שוקולד עם שוקולד צ'יפס (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.531reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (40 מנות):

  • 2 כוסות קמח
  • 1/4 כוס קקאו משובח
  • כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1/4 כפית מלח
  • 180 גרם מרגרינה רכה
  • כפית תמצית וניל משובחת
  • כוס סוכר חום דחוס
  • 2 ביצים
  • 50 גרם שוקולד מריר, מומס (לא חובה אך מומלץ)
  • 1.5 כוסות שוקולד צ'יפס בטעמים שונים

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-160 מעלות.

2מערבבים בקערה קמח, קקאו, אבקת סודה לשתייה ומלח.

3מערבבים היטב בקערה נפרדת מרגרינה, וניל, סוכר וביצים. זה הזמן להוסיף את השוקולד המומס אם רוצים, ולערבב.

4מוסיפים בהדרגה את התערובת היבשה לתערובת הרטובה ומערבבים רק עד לאיחוד.

5מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים. נעזרים בשתי כפיות טבולות במים ליצירת כדורים ומעבירים את הכדורים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.

6אופים 10 דקות. מצננים בתבנית.

לבלוג של אינס שילת ואפיק גבאי -תיק אוכל

>> בפעם שעברה הכנו כאן חיתוכיות ריבה וקוקוס עם מרכיב סודי

>> והנה מאפינס קינמון ושיבולת שועל פשוטים ונפלאים

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il