
המצרכים (20 מנות):לבצק
למלית
אופן ההכנה:1לשים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד, עוטפים בניילון נצמד ומצננים שעה במקרר. 2מחממים תנור ל-160 מעלות. 3מרדדים את הבצק על משטח מקומח היטב לעובי של חצי ס"מ, וקורצים עוגיות בעזרת חותכן. אפשר ליצור עוגיות בכמה צורות שונות (אנחנו הלכנו על עיגולים וכוכבים), רק חשוב להקפיד לקרוץ מספר זוגי מכל צורה, כדי שיוכלו להצטרף לסנדוויץ'. 4אופים כ-25 דקות, ומצננים צינון מלא. 5ממלאים כל זוג עוגיות בקרם חלבה. שומרים בקופסה אטומה. *לבלוג של אינס שילת ואפיק גבאי >> בשבוע שעבר הכנו קעריות בצק פריכות וטעימות>> עוד קינוח מגניב: עוגת נפוליאון עם מילוי מדליק![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |