
המצרכים :לבצק:
למלית:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: מעבדים את כל המרכיבים במעבד מזון עד לקבלת בצק מגובש ונוח לעבודה. מחלקים את הבצק לשלושת רבעי ורבע – את השלושת רבעי עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה, את הרבע עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא. 2אחרי חצי שעה מוציאים את הבצק מהמקרר למשטח מקומח קלות. משטחים את הבצק בעזרת האצבעות בתחתיתה של תבנית של 23 על 23 ס"מ (הבצק מעט דביק, אבל לא כדאי להוסיף לו קמח). 3מערבבים בצלחת את הקוקוס, אבקת הסוכר והביצים. 4מורחים את הריבה על הבצק שבתבנית ומפזרים מעל את תערובת הקוקוס. מרטיבים את היד ומשטחים איתה את הקוקוס על הריבה. 5מחממים תנור ל-170 מעלות. 6מוציאים את החלק השני של הבצק מהמקפיא ומגררים אותו מעל המלית בעזרת פומפייה. 7אופים חצי שעה. מניחים לצינון וחותכים לקוביות קטנות. לבלוג של אינס שילת ואפיק גבאי -תיק אוכל >> בשבוע שעבר הכנו מאפה מדליק עם בשר טחון>> משתתפים באתגר האוכל הבריא שלנו? הכי טוב!![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |