
המצרכים :
למלית:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מקציפים יחד את הביצים והסוכר 4-5 דקות, לקבלת תערובת אוורירית. מוסיפים את תמצית הווניל והמרגרינה וממשיכים להקציף 3 דקות. מערבבים פנימה את הקמח בתנועות קיפול (לא במיקסר). 3מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ושופכים עליה את הבלילה בזהירות. משטחים בעדינות בעזרת כף, כך שהבלילה תכסה כמעט את כל התבנית. אופים כ-8 דקות, עד שהבצק מזהיב והוא קפיצי למגע (קצת כמו פנקייק). 4פורשים נייר אפייה על השיש, מוציאים את התבנית והופכים את הבצק האפוי על נייר האפייה. מסירים בעדינות את הנייר שעליו נאפתה הרולדה. 5מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם החלב ופודינג הווניל עד לקבלת קרם יציב. 6מחכים שהרולדה תצטנן ומורחים עליה ריבה. אפשר למרוח רק שורה אחת, כדי לקבל טעם מרוכז, או על כל הרולדה בשכבה דקה. מורחים מעל שלושת רבעי מכמות הקרם (את השאר משאירים לציפוי העוגה). 7מגלגלים את הרולדה בעזרת נייר האפייה שמתחתיה, כך שהתפר שלה יהיה מופנה כלפי מטה. מצפים בשארית הקרם ושומרים במקרר. לבלוג של אינס שילת ואפיק -תיק אוכל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |