
עוגיות קשקבל מלוחותעוגיות פריכות, עשירות וטעימות, עם ציפוי חגיגי של פרג - מתאימות פיקס לשבועות אבל יחוסלו במהירות שיא גם בכל יום אחר בשנה. והעבודה? כלום. זה כל כך קל שכבר באמת לא נעים לנו
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מערבבים את החמאה והגבינה ומוסיפים את הקמח, המלח, הפלפל השחור והשומשום. ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 2 יוצרים מהבצק גליל, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכשעתיים. 3 מחממים תנור ל-170 מעלות. 4 מוציאים את הגליל מהמקרר, מברישים בביצה ומגלגלים בפרג עד שהוא מצופה היטב. 5 פורסים בסכין חדה לפרוסות בעובי כ-1 ס"מ ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 6 אופים כ-20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות מעט. לבלוג של שרית - מיס פטל
|