אוכל
אוכל
עוגת ספוג

עוגיות מגולגלות עם ריבה ושוקולד

העוגיות האלה נראות מעולה, הבצק שלהן נהדר לעבודה והן שיא הקלילות להכנה, אבל מה שהכי הגניב אותנו זה השילוב בין הריבה והשוקולד, שעובד ממש טוב. מי אמר שצריך לבחור?

|mako אוכל| פורסם08:17
עוגיות מגולגלות ריבה ושוקולד  (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:58reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 350 גרם קמח תופח
  • 200 גרם מרגרינה
  • 200 גרם גבינה לבנה
  • ריבת תות או דובדבן
  • ממרח שוקולד

אופן ההכנה:

1מערבבים קמח, מרגרינה וגבינה לבנה לבצק חלק.

2מכניסים למקרר לכשעתיים.

3מחממים תנור ל-180 מעלות.

3מוציאים את הבצק מהמקרר וחותכים ל-4 חלקים. מרדדים כל חלק למלבן דק בגודל 30x15 ס"מ.

4מניחים את המלבנים לרוחב. מורחים על שליש הבצק התחתון (שקרוב אליכם) ממרח שוקולד, על השליש האמצעי מורחים ריבה ואת השליש הנותר משאירים ריק.

5מגלגלים את הבצק לגליל, מתחילים לגלגל מכיוון החלק המרוח בשווקלד וסוגרים בחלק הריק.

6פורסים את הגליל לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-20 דקות.

לבלוג של שרית -מיס פטל.

>> בשבוע שעבר הכנו עוגיות רחת לוקום משגעות>> וזו מאפיית בוטיק חדשה בקרית אונו שאתם רוצים להכיר מקרוב

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il