
עוגיות מגולגלות עם ריבה ושוקולדהעוגיות האלה נראות מעולה, הבצק שלהן נהדר לעבודה והן שיא הקלילות להכנה, אבל מה שהכי הגניב אותנו זה השילוב בין הריבה והשוקולד, שעובד ממש טוב. מי אמר שצריך לבחור?![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים קמח, מרגרינה וגבינה לבנה לבצק חלק. 2מכניסים למקרר לכשעתיים. 3מחממים תנור ל-180 מעלות. 3מוציאים את הבצק מהמקרר וחותכים ל-4 חלקים. מרדדים כל חלק למלבן דק בגודל 30x15 ס"מ. 4מניחים את המלבנים לרוחב. מורחים על שליש הבצק התחתון (שקרוב אליכם) ממרח שוקולד, על השליש האמצעי מורחים ריבה ואת השליש הנותר משאירים ריק. 5מגלגלים את הבצק לגליל, מתחילים לגלגל מכיוון החלק המרוח בשווקלד וסוגרים בחלק הריק. 6פורסים את הגליל לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-20 דקות. לבלוג של שרית -מיס פטל. >> בשבוע שעבר הכנו עוגיות רחת לוקום משגעות>> וזו מאפיית בוטיק חדשה בקרית אונו שאתם רוצים להכיר מקרוב ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |