
חטיף פצפוצי אורזממתק קריר קיצי וכיפי לימים החמים, בחצי שעה של עבודה: פצפוצי אורז, מרשמלו וסוכריות עדשים צבעוניות שמתערבבים ביחד ונכנסים למקרר. אם אתם רוצים לשדרג על באמת - כמה מקלוני ארטיק, והילדים ישתגעו![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1ממסים את המרגרינה בקערה במיקרו. כשהיא נמסה מוסיפים לקערה את המרשמלו וממשיכים להמס במיקרו, בפולסים של 20 שניות בכל פעם. מערבבים עד שהמרשמלו נמס ומתקבלת תערובת אחידה. 2מוסיפים לתערובת את פצפוצי האורז ומערבבים עד שהם מצופים בתערובת המרשמלו. 3מוסיפים סוכריות עדשים, שופכים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומהדקים היטב. אפשר לפזר עוד סוכריות עדשים מלמעלה. מכניסים למקרר למשך הלילה. 4מוציאים מהמקרר וחותכים לקוביות. נועצים מקל ארטיק בכל קובייה. לבלוג של שרית -מיס פטל. >> בשבוע שעבר הכנו עוגיות חמאת בוטנים שיצאו נהדר >> והנה עוגת היום הולדת הבאה שתכינו![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |