
המצרכים :ל-30 יחידות קטנות:
למלית:
אופן ההכנה:1מערבבים במיקסר עם וו לישה את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון ומעבירים למקרר ל-20 דקות. 2מערבבים בקערית קטנה את מרכיבי המלית. 3מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של 1 ס"מ. קורצים עיגולים בעזרת כוס קטנה ומניחים בכל עיגול כפית מהמלית. 4עוטפים את המלית בבצק בעזרת כפות הידיים (קצת כמו שעושים עם קובה) ומניחים על מגש. 5מחממים סיר קטן עם שמן קנולה לטיגון חצי עמוק. מטגנים כמה כדורים קטנים יחד, ולאחר שהם מזהיבים הופכים לצד השני. מעבירים לנייר אפייה. * לפני ההגשה אפשר לחמם את הסופגניות בתנור 7 דקות בחום של 160 מעלות. לבלוג של אינס שילת ואפיק גבאי -תיק אוכל >> עודמתכונים לסופגניות >> כל המתכונים לחנוכה >> בשבוע שעבר הכנו אצבעות לחם עם זעתר>> עוד מתכונים לסופגניות>> ומתכונים ללביבותתגיות:סופגניות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |