אוכל
אוכל
עוגת ספוג

סופגניות מלוחות ללא שמרים

מבחוץ בצק מטוגן ופציח, מבפנים תערובת חמימה של גבינות מותכות. אז אתם יכולים להאשים אותנו שאנחנו ממש רוצים כזה?

|mako אוכל| פורסם07:35
סופגניות מלוחות ללא שמרים  (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.846reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

ל-30 יחידות קטנות:

  • 4 כוסות קמח תופח
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • כפית מלח
  • 2 ביצים
  • 100 גרם גבינה לבנה
  • לטיגון: שמן קנולה

למלית:

  • 100 גרם מוצרלה מגוררת (או כל גבינה קשה אחרת)
  • 50 גרם גבינה בולגרית רכה, מרוסקת

אופן ההכנה:

1מערבבים במיקסר עם וו לישה את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון ומעבירים למקרר ל-20 דקות.

2מערבבים בקערית קטנה את מרכיבי המלית.

3מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של 1 ס"מ. קורצים עיגולים בעזרת כוס קטנה ומניחים בכל עיגול כפית מהמלית.

4עוטפים את המלית בבצק בעזרת כפות הידיים (קצת כמו שעושים עם קובה) ומניחים על מגש.

5מחממים סיר קטן עם שמן קנולה לטיגון חצי עמוק. מטגנים כמה כדורים קטנים יחד, ולאחר שהם מזהיבים הופכים לצד השני. מעבירים לנייר אפייה.

* לפני ההגשה אפשר לחמם את הסופגניות בתנור 7 דקות בחום של 160 מעלות.

לבלוג של אינס שילת ואפיק גבאי -תיק אוכל

>> עודמתכונים לסופגניות

>> כל המתכונים לחנוכה

>> בשבוע שעבר הכנו אצבעות לחם עם זעתר
>> עוד מתכונים לסופגניות
>> ומתכונים ללביבות
תגיות:סופגניות
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il