אוכל
אוכל
עוגת ספוג

עוגת תפוחים מהירה

עוגה בחושה הכי פשוטה שיש, שתמלא לכם את הבית בניחוחות מטורפים של וניל וקינמון. 20 דקות עבודה, והתוצאה - גן עדן

|mako אוכל| פורסם06:39
עוגת תפוחים  (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:4402reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

לתבנית בקוטר 20 ס"מ:

  • 3 תפוחים מזן גולדן
  • 1 ורבע כוסות קמח
  • כפית אבקת אפייה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 50 גרם מרגרינה (או חמאה, לעוגה חלבית) מומסת
  • כפית תמצית וניל
  • כפית קינמון
  • 50 גרם שקדים פרוסים

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2קולפים את התפוחים, חותכים לרבעים ומגלענים. פורסים את הרבעים לפרוסות דקות.

3מערבבים את כל החומרים בידיים עד שמתקבלת תערובת לחה.

4משמנים תבנית, שופכים את התערובת פנימה ואופים 50-60 דקות.

5מעבירים סכין בין דופנות התבנית לעוגה ומחלצים מהתבנית. מצננים.

לבלוג של שרית -מיס פטל

>> בשבוע שעבר הכנו פנקייקס גבינה נהדרים
>> והנה עוד כמה מתכונים בריאים שגם ילדים אוהבים
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il