אוכל
אוכל
עוגת ספוג

בלינצ'ס במילוי מתוק

כולם יודעים שהסוד בבלינצ'ס הוא התערובת, אז דאגנו לכם למתכון עם כמויות מדויקות והוראות ברורות, שמוציא אותם דקיקים כמו שצריך ועגולים כמו העולם - אבל לא עצרנו שם, והוספנו גם מילוי משגע בניחוח וניל-לימון

|mako אוכל| פורסם06:57
בלינצ'ס (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:3.7348reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

ל-15 יחידות:

  • 4 ביצים
  • 2 כוסות חלב
  • 3/4 כוס מים
  • 3 כפות סוכר
  • 30 גרם מרגרינה מומסת
  • כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 2 כוסות קמח לבן

למילוי:

  • 250 גרם גבינה לבנה מסוננת מנוזלים
  • 2 כפות סוכר
  • גרגירים מחצי מקל וניל
  • אופציה: גרידת לימון

אופן ההכנה:

1מערבבים היטב את כל החומרי הבלינצ'ס עד שמתקבלת תערובת חלקה ללא גושים (אפשר בבלנדר).

2מחממים מחבת ומשמנים מעט.

3שופכים בכל פעם כחצי כוס למחבת ומטים אותה לכל הכיוונים עד שהתערובת מכסה בצורה אחידה את המחבת.

4מטגנים עד שמתחילות להופיע בועות, הופכים ומטגנים כחצי דקה נוספת.

5מערבבים את כל חומרי המילוי, מניחים על כל בלינצ' ומגלגלים.

לבלוג של שרית -מיס פטל

>> והנה לחמניות גבינה ללא שמרים

>> מתכונים לשבועות

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il