
בלינצ'ס במילוי מתוקכולם יודעים שהסוד בבלינצ'ס הוא התערובת, אז דאגנו לכם למתכון עם כמויות מדויקות והוראות ברורות, שמוציא אותם דקיקים כמו שצריך ועגולים כמו העולם - אבל לא עצרנו שם, והוספנו גם מילוי משגע בניחוח וניל-לימון![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :ל-15 יחידות:
למילוי:
אופן ההכנה:1מערבבים היטב את כל החומרי הבלינצ'ס עד שמתקבלת תערובת חלקה ללא גושים (אפשר בבלנדר). 2מחממים מחבת ומשמנים מעט. 3שופכים בכל פעם כחצי כוס למחבת ומטים אותה לכל הכיוונים עד שהתערובת מכסה בצורה אחידה את המחבת. 4מטגנים עד שמתחילות להופיע בועות, הופכים ומטגנים כחצי דקה נוספת. 5מערבבים את כל חומרי המילוי, מניחים על כל בלינצ' ומגלגלים. לבלוג של שרית -מיס פטל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |