
עוגת שזיפיםחולים על עוגות בחושות וגאים בזה, אבל גם לא מתביישים להודות שלפעמים הן צריכות איזו זריקת עסיסיות טובה: למתכון הזה מצטרפים חמישה שזיפים שנותנים טעם, ריח, צבע נפלא ואווירה קיצית במיוחד![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :לתבניות בקוטר 20 ס"מ או אינגליש קייק אחת:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2מקציפים חמאה וסוכר כ-3 דקות עד שמתקבלת תערובת תפוחה וקרמית. 3מוסיפים ביצה ומערבבים היטב. מוסיפים חלב ומערבבים לאיחוד. 4מערבבים בקערה נפרדת קמח, אבקת אפייה, ומלח ומאחדים את שתי התערובות בעדינות. מוסיפים את הפירות ומערבבים בזהירות. 5שופכים את תערובת עוגת השזיפים לתבניות ואופים כשעה. בתום האפייה מפדרים באבקת סוכר. לאתר של שרית -מיס פטל. >> בפעם שעברה התאהבנו בעוגיות קינמון>> והנה פסטה עגבניות שילדים פשוט אוהבים![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |