אוכל
אוכל
עוגת ספוג

עוגת שזיפים

חולים על עוגות בחושות וגאים בזה, אבל גם לא מתביישים להודות שלפעמים הן צריכות איזו זריקת עסיסיות טובה: למתכון הזה מצטרפים חמישה שזיפים שנותנים טעם, ריח, צבע נפלא ואווירה קיצית במיוחד

|mako אוכל| פורסם14:16
עוגת שזיפים (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:4.734reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לתבניות בקוטר 20 ס"מ או אינגליש קייק אחת:

  • 200 גרם סוכר
  • 100 גרם חמאה רכה
  • ביצה
  • חצי כוס חלב
  • 240 גרם קמח
  • 2.5 כפיות אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 5 שזיפים, מגולענים וחתוכים לקוביות
  • אבקת סוכר לזרייה

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות.

2מקציפים חמאה וסוכר כ-3 דקות עד שמתקבלת תערובת תפוחה וקרמית.

3מוסיפים ביצה ומערבבים היטב. מוסיפים חלב ומערבבים לאיחוד.

4מערבבים בקערה נפרדת קמח, אבקת אפייה, ומלח ומאחדים את שתי התערובות בעדינות. מוסיפים את הפירות ומערבבים בזהירות.

5שופכים את תערובת עוגת השזיפים לתבניות ואופים כשעה. בתום האפייה מפדרים באבקת סוכר.

לאתר של שרית -מיס פטל.

>> בפעם שעברה התאהבנו בעוגיות קינמון
>> והנה פסטה עגבניות שילדים פשוט אוהבים

>> איך מכינים עוגה מגלידה?

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il