
המצרכים (25 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1מערבבים היטב את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה. 2מקמחים את משטח העבודה ומעבירים אליו את הבצק. מרדדים אותו לעובי של כחצי ס"מ וחותכים אותו למשולשים בעזרת סכין. מניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעל תבלינים. 3אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ומגישים לצד גבינה מתובלת בשמן זית ותבלינים. בקרו בבלוג של אינס -תיק אוכל >> מאפה שזיפים מדרום ארצות הברית>> סוגרות פינה: לחמניות טונה וגבינהתגיות:עוגיות מלוחות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |