אוכל
אוכל
עוגת ספוג

עוגיות גבינה מלוחות

גבינה בולגרית, גבינה צהובה וגם תבלינים, שביחד נותנים ביס קטן ונהדר. אפשר לאכול אותן כחטיף מלוח, לצד סלט או להגיש לאורחים - הכל הולך

|mako אוכל| פורסם08:44
עוגיות מלוחות עם גבינה ובצל (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.548reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (25 מנות):

  • 3 כוסות קמח
  • 100 גרם מרגרינה מרוככת
  • 1 כפית של זעתר / פפריקה גרוסה / אורגנו
  • כפית מלח
  • 100 גרם גבינה בולגרית
  • 50 גרם גבינה צהובה מגוררת

לציפוי:

  • ביצה טרופה
  • שומשום שחור
  • פפריקה גרוסה

אופן ההכנה:

1מערבבים היטב את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.

2מקמחים את משטח העבודה ומעבירים אליו את הבצק. מרדדים אותו לעובי של כחצי ס"מ וחותכים אותו למשולשים בעזרת סכין. מניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעל תבלינים.

3אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ומגישים לצד גבינה מתובלת בשמן זית ותבלינים.

בקרו בבלוג של אינס -תיק אוכל

>> מאפה שזיפים מדרום ארצות הברית
>> סוגרות פינה: לחמניות טונה וגבינה
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il