אוכל
אוכל
עוגת ספוג

מאפינס שחור-לבן

גם יפים, גם טעימים, גם פרווה לגמרי וגם מוכנים בתוך 30 דקות. אנחנו קנינו, מה איתכם?

|mako אוכל| פורסם14:27
מאפינס שחור לבן (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.871reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (12 מנות):

  • 2 ביצים בטמפרטורת החדר
  • 30 גרם מרגרינה מומסת
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קרם קוקוס
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 כף סירופ מייפל
  • 2 כפות אבקת קקאו
  • 12 עטרות נייר

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות.

2מקציפים יחד את הביצים, המרגרינה, הווניל והסוכר, ומוסיפים בהדרגה את קרם הקוקוס.

3מערבבים את הקמח התופח לתוך התערובת בתנועות קיפול.

4מוציאים רבע מהמסה לקערה נפרדת ומוסיפים לקערה הראשונה את סירופ המייפל והקקאו. שומרים קצת בצד לעיטור סופי (כמות של 12 כפיות).

5מניחים את עטרות הנייר בתבנית שקעים. ממלאים את השקעים במלית הכהה עד רבע הגובה. מוסיפים רבע נוסף מהמלית הבהירה, ומלמעלה כפית נוספת מהמלית הכהה.

6אופים כ-20 דקות, מניחים לצינון ומגישים.

לבלוג של אינס שילת ואפיק

>> בשבוע שעבר הכנו עוגיות פריכות עם ריבה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il