
המצרכים (20 מנות):לבצק:
למלית:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מערבבים יחד את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה לפחות. 2מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של חצי ס"מ וקורצים עיגולים בעזרת כוס. 3מערבבים את חומרי המלית. מניחים בכל עיגול כפית מהמלית וסוגרים לצורת חצי סהר. מהדקים היטב את הקצוות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 4מברישים את הבצק בביצה טרופה ואופים 25 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות, עד שהמאפים מזהיבים. * המתכון מספק 20-25 מאפים, תלוי בגודל העיגולים שאתם קורצים. בקרו בבלוג של אינס שילת ינאי -תיק אוכל >> בשבוע שעבר הכנו מאפינס בשני צבעים >> לכל המתכונים לשבועות![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |