אוכל
אוכל
עוגת ספוג

בורקיטס גבינה

איך אפשר להתכונן לשבעות בלי מתכון אחד לפחות של בורקיטס? אפשר להכין מראש את הבצק, לשמור אותו במקרר, וקצת לפני ההגשה לקרוץ עיגולים, למלא ולאפות

|mako אוכל| פורסם08:21
בוריקיטס גבינה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.5118reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (20 מנות):

לבצק:

  • 200 גרם מרגרינה רכה
  • 380 גרם (1/2 2 כוסות, ועוד 3 כפות) קמח תופח
  • 200 מ"ל (מכל) שמנת חמוצה
  • כפית שטוחה של מלח
  • 1 חלמון של ביצה

למלית:

  • 200 גרם גבינה למילוי ללא טעם
  • כפית מלח
  • 50 גרם גבינת קשקבל, מגוררת
  • 3 כפות גבינה לבנה

לציפוי:

  • ביצה טרופה

אופן ההכנה:

1מערבבים יחד את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה לפחות.

2מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של חצי ס"מ וקורצים עיגולים בעזרת כוס.

3מערבבים את חומרי המלית. מניחים בכל עיגול כפית מהמלית וסוגרים לצורת חצי סהר. מהדקים היטב את הקצוות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

4מברישים את הבצק בביצה טרופה ואופים 25 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות, עד שהמאפים מזהיבים.

* המתכון מספק 20-25 מאפים, תלוי בגודל העיגולים שאתם קורצים.

בקרו בבלוג של אינס שילת ינאי -תיק אוכל

>> בשבוע שעבר הכנו מאפינס בשני צבעים

>> לכל המתכונים לשבועות
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il