
המצרכים :לבראוניז (תבנית מרובעת של 20 על 20):
לציפוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-160 מעלות. 2ממיסים בסיר או בקערה במיקרו את השוקולד והמרגרינה. 3מערבבים היטב למסה אחידה ומוסיפים את הסוכר, סוכר הווניל, הקפה המגורען והמלח. 4מערבבים היטב ומוסיפים בהדרגה את 3 הביצים, אחת בכל פעם. מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים רק עד שהם נטמעים. 5משמנים מעט תבנית 20 על 20 ס"מ, מעבירים את התערובת ואופים 35 דקות. 6מצננים וחותכים לקוביות או מלבנים קטנים בגודל שני ביסים. מעבירים למקפיא לחצי שעה. 7מכינים את הציפוי: ממיסים יחד את השוקולד והשמן במיקרו בפולסים של 30 שניות. מערבבים היטב עד שנוצרת תערובת שוקולד אחידה ומבריקה. 8טובלים כל קובייה קפואה בשוקולד החם, מה שייצור ציפוי אחיד וקראנצ'י. 9מניחים על נייר אפייה עד שהשוקולד מתקשה, ומאחסנים בקופסה אטומה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |