אוכל
אוכל
עוגת ספוג

עוגיות מרוקאיות

מתעצלים להוציא את מטחנת הבשר מהארון? אין שום בעיה, אתם עדיין יכולים להכין עוגיות מרוקאיות מצוינות, שיגרמו לכם לרצות לשתות עוד ועוד תה כל היום. עוגיות מכונה בלי מכונה - יש דבר כזה

|mako אוכל| פורסם06:43
עוגיות מרוקאיות (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.4192reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 200 גרם מרגרינה רכה
  • שלושת רבעי כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 3 כפות קוקוס טחון
  • חצי קילו קמח תופח

אופציונלי:

  • כפית תמצית וניל
  • כפית קליפת לימון מגוררת

אופן ההכנה:

1מקציפים יחד את המרגרינה והסוכר כשתי דקות, עד לקבלת תערובת קרמית. מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי הקצפה, ומקציפים עוד כ-3 דקות.

2מוסיפים את הקוקוס, ואם רוצים גם תמצית וניל וקליפת לימון. מוסיפים את הקמח ולשים מעט בידיים. מניחים את הבצק בקערה ונותנים לו לנוח כ-10 דקות.

3מחממים תנור ל-180 מעלות.

* בקרו בבלוג של אינס שילת ואפיק -תיק אוכל

4מרפדים את שתי תבניות התנור בנייר אפייה. לוקחים כפית גדושה מהתערובת ויוצרים ממנה עוגייה ארוכה על משטח מקומח מעט (אפשר כמובן לעצב את העוגיות בעזרת מטחנת בשר). ממשיכים כך עם כל הכמות, ומסדרים בתבניות במרווחים של 3 ס"מ.

5אופים 15-20 דקות, עד שהעוגיות משחימות. מצננים ושומרים בקופסה אטומה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il