
המצרכים :
אופציונלי:
אופן ההכנה:1מקציפים יחד את המרגרינה והסוכר כשתי דקות, עד לקבלת תערובת קרמית. מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי הקצפה, ומקציפים עוד כ-3 דקות. 2מוסיפים את הקוקוס, ואם רוצים גם תמצית וניל וקליפת לימון. מוסיפים את הקמח ולשים מעט בידיים. מניחים את הבצק בקערה ונותנים לו לנוח כ-10 דקות. 3מחממים תנור ל-180 מעלות. * בקרו בבלוג של אינס שילת ואפיק -תיק אוכל 4מרפדים את שתי תבניות התנור בנייר אפייה. לוקחים כפית גדושה מהתערובת ויוצרים ממנה עוגייה ארוכה על משטח מקומח מעט (אפשר כמובן לעצב את העוגיות בעזרת מטחנת בשר). ממשיכים כך עם כל הכמות, ומסדרים בתבניות במרווחים של 3 ס"מ. 5אופים 15-20 דקות, עד שהעוגיות משחימות. מצננים ושומרים בקופסה אטומה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |