
תפוחים בפילולפעמים אין זמן, חשק או מצרכים להכנת עוגה של ממש, אבל בכל זאת מתחשק משהו מתוק - אז הנה קינוח כיפי וסופר קל להכנה של בצק פילו, תפוחים, שקדים ודבש: טעם תענוג, ריח מושלם, חצי שעה עבודה![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים (40 מנות):
אופן ההכנה:1מקלפים את התפוחים, מגלענים וחותכים לקוביות קטנות. 2מחממים מחבת וממיסים את המרגרינה. 3מוסיפים את התפוחים ומערבבים. מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם, כ-10 דקות. 4חותכים את הפילו לריבועים בגודל 8x8 ס״מ, משמנים תבנית מאפינס ומניחים בכל שקע שני ריבועי פילו. 5ממלאים כל שקע בתערובת התפוחים. 6מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים כ-12 דקות עד ששולי הבצק מזהיבים. >> בפעם הקודמת הכנו קיש בצל משגע>> לכל המתכונים לראש השנה>> והנה טיפ מדליק לקינוח מושקע במיוחד![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |