אוכל
אוכל
עוגת ספוג

תפוחים בפילו

לפעמים אין זמן, חשק או מצרכים להכנת עוגה של ממש, אבל בכל זאת מתחשק משהו מתוק - אז הנה קינוח כיפי וסופר קל להכנה של בצק פילו, תפוחים, שקדים ודבש: טעם תענוג, ריח מושלם, חצי שעה עבודה

|mako אוכל| פורסם10:46
תפוחים בפילו (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:4.129reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (40 מנות):

  • 6 תפוחים
  • 25 גרם מרגרינה
  • 3 כפות סוכר
  • 3 כפות דבש
  • 50 גרם שקדים טחונים
  • 50 גרם שקדים פרוסים
  • כף מיץ לימון
  • 5 עלי בצק פילו מופשר

אופן ההכנה:

1מקלפים את התפוחים, מגלענים וחותכים לקוביות קטנות.

2מחממים מחבת וממיסים את המרגרינה.

3מוסיפים את התפוחים ומערבבים. מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם, כ-10 דקות.

4חותכים את הפילו לריבועים בגודל 8x8 ס״מ, משמנים תבנית מאפינס ומניחים בכל שקע שני ריבועי פילו.

5ממלאים כל שקע בתערובת התפוחים.

6מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים כ-12 דקות עד ששולי הבצק מזהיבים.

בקרו בבלוג של שרית

>> בפעם הקודמת הכנו קיש בצל משגע
>> לכל המתכונים לראש השנה
>> והנה טיפ מדליק לקינוח מושקע במיוחד
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il