1חותכים את הכרשה לפרוסות דקות וקוצצים את הבצל.
2ממיסים במחבת את המרגרינה, מוסיפים את הבצלים והכרשה ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים יין ומערבבים. מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה. מתבלים במלח ופלפל.
3מורידים מהאש ומצננים מעט. מוסיפים את הביצים והקמח ומערבבים היטב.
4במקביל, מחממים תנור ל-180 מעלות.
5מרדדים את עלה המלאווח על משטח מקומח עד שהוא מגיע לגודל שמכסה את תחתית התבנית ואת הדפנות. מניחים את הבצק בתוך התבנית ועל הדפנות, ומשאירים את הקצוות בחוץ.6. יוצקים פנימה את תערובת המלית, ומקפלים את קצוות המלאווח כלפי פנים. מברישים את הבצק בתערובת החלמון ושולחים לתנור לכחצי שעה, עד שהבצק משחים.
בקרו בבלוג של שרית