
המצרכים :
אופן ההכנה:1טורפים בקערה במטרפה ידנית (או במיקסר) את המרגרינה והסוכר. 2מוסיפים את הביצים אחת אחת, מקציפים ומוסיפים את הווניל, הקליפה ומיץ התפוזים. טורפים כ-2 דקות ומוסיפים את הקמח התופח - יש לשים לב שלא לבחוש את מסת העוגה יותר מידי, רק עד שהקמח נבלע בתוכה. 3מערבבים עם כף את הקוקוס בתוך הבלילה. 4משמנים היטב תבנית בקוטר 26 ס"מ או תבנית קוגלהוף ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות 35-40 דקות. 5מצננים ומפזרים מעל אבקת סוכר. >> בשבוע שעבר הכנו את עוגת השמרים של אמא>> כל חדשות האוכל השוות לסוף השבוע המתקרב![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |