אוכל
אוכל
עוגת ספוג

עוגת תפוזים וקוקוס

אין ריח מובהק יותר של חורף מאשר ריח של תפוזים. כאן - בעוגה בחושה ומהממת עם קוקוס, שרק דורשת תה חם חם לידה

|mako אוכל| פורסם07:07
קוגלהוף (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.670reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 150 גרם מרגרינה מומסת
  • 1/4 1 כוסות סוכר לבן
  • 4 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קליפה מגוררת מתפוז שלם
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1/2 כוס קוקוס טחון
  • אבקת סוכר לעיטור

אופן ההכנה:

1טורפים בקערה במטרפה ידנית (או במיקסר) את המרגרינה והסוכר.

2מוסיפים את הביצים אחת אחת, מקציפים ומוסיפים את הווניל, הקליפה ומיץ התפוזים. טורפים כ-2 דקות ומוסיפים את הקמח התופח - יש לשים לב שלא לבחוש את מסת העוגה יותר מידי, רק עד שהקמח נבלע בתוכה.

3מערבבים עם כף את הקוקוס בתוך הבלילה.

4משמנים היטב תבנית בקוטר 26 ס"מ או תבנית קוגלהוף ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות 35-40 דקות.

5מצננים ומפזרים מעל אבקת סוכר.

בקרו בבלוג של אינס ואפיק

>> בשבוע שעבר הכנו את עוגת השמרים של אמא
>> כל חדשות האוכל השוות לסוף השבוע המתקרב
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il