אוכל
אוכל
עוגת ספוג

פרלינים ביתיים

רוצים להרשים את האורחים שלכם, אבל על אמת? הכינו להם פרלינים! נכון, דרושה מעט התעסקות, אבל השמחה ברגע שמוציאים את הקטנטנים המתוקים האלה מהתבנית פשוט שווה את הכל

|mako אוכל| פורסם07:58
פרלינים ביתיים (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:3.983reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לכ-15 פרלינים (תלוי בתבנית):

  • תבנית סיליקון לפרלינים (כל תבנית סיליקון של שקעים קטנטנים תתאים, ואפילו תבנית קרח מסיליקון)
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם שוקולד חלב
  • 20 גרם מרגרינה מומסת
  • 3 כפות שקדים מרוסקים
  • 2 כפות חמוציות קצוצות

אופן ההכנה:

1ממיסים מעל בן מארי את השוקולד המריר, ושופכים לתוך תבנית השקעים. הופכים את התבנית מעל נייר אפייה כדי לרוקן את השקעים מעודף שוקולד. השכבה הדקה שנותרת בפנים תהווה את הכיסוי העליון של הפרלינים. מעבירים את התבנית למקרר לחצי שעה. את השוקולד מנייר האפייה שומרים בצד (נשתמש בו לכיסוי הפרלינים).

2ממיסים מעל בן מארי את שוקולד החלב עם המרגרינה ומערבבים היטב להמסה מלאה. מסירים מהאש וממשיכים לערבב היטב. מוסיפים את השקדים והחמוציות.

3מוציאים מהמקרר את תבנית השקעים עם ציפוי השוקולד וממלאים כל שקע בתערובת שוקולד החלב – אבל לא עד הסוף, כדי להשאיר מקום לכיסוי של השוקולד המריר.

4ממיסים שוב את השוקולד המריר ויוצקים לשקעים. השכבה הזו תשמש כ"רצפה" של הפרלינים. מעבירים למקרר ל-3-4 שעות, להתייצבות.

5מחלצים את הפרלינים בזהירות מהתבנית ומגישים.

בקרו בבלוג של אינס ואפיק -תיק אוכל

>> בשבוע שעבר הכנו מיני פנקייקס שוקולד מגניבים לאירו

בואו להשתתף בתחרות עוגות היום הולדת שלנו!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il