
המצרכים :לבצק:
לקרם הלימון:
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים את חומרי הבצק במעבד מזון עד אחידות ומשטחים בתבנית מלבנית בינונית (אם אין מעבד מזון, אפשר לערבב ידנית). אופים 15 דקות, ובינתיים מכינים את המלית (לא מכבים את התנור). 3מקציפים בקערה את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה. מחממים את מיץ הלימון והקליפה המגוררת בסיר, מסירים מהאש ושופכים לאט לאט ובעדינות אל תערובת הביצים תוך כדי הקצפה. 4מחזירים את התערובת לסיר ומערבבים במהירות עד שהקרם מסמיך. מסירים מהאש, מצננים מעט, מוסיפים את שמן הקוקוס והקוקוס ומערבבים במטרפה או במקצף ידני. 5שופכים את התערובת על הבצק ומחזירים לתנור ל-15 דקות נוספות. 6מחכים לצינון מלא וחותכים לקוביות. מפזרים אבקת סוכר ומגישים. לבלוג של אינס שילת ואפיק,תיק אוכל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |