1מכינים מיונז מתובל: מערבבים את כל המצרכים לתערובת אחידה (לחלופין, אפשר לקנות מיונז חלפיניו מוכן).
2מכינים סלסה ורדה: קוצצים גס את עלי הכוסברה והפטרוזיליה. מעבירים לבלנדר או למעבד מזון קטן יחד עם השום והחומץ. טוחנים בפולסים ומוסיפים בהדרגה את שמן הזית, רק עד שמתקבלת תערובת אחידה. טועמים ומתבלים במלח ופלפל.
3מכינים את העוף: מערבבים בצלחת שטוחה מעט שמן, פפריקה, מלח ופלפל. מכניסים את נתחי העוף והופכים כך שיתכסו בתערובת התבלינים מכל הצדדים.
4מחממים מחבת פסים מעל להבה גבוהה. כשהיא לוהטת מכניסים פנימה בזהירות את העוף, ומטגנים כשתי דקות מכל צד.
5הרכבת הכריכים: מורחים מיונז מתובל על החלק התחתון של הלחמניות (אם רוצים, קולים אותן מעט קודם), ומסדרים את הארוגולה והעגבנייה. מניחים את חזה העוף, מוסיפים סלסה, סוגרים ומגישים.
לבלוג של עז תלם
>> בפעם שעברה התענגנו פה על קרואסון עם סלמון וביצה עין
>> והנה ארוחת שחיתות טבעונית