
המצרכים (4 מנות):לקולסלאו:
לכריך:
אופן ההכנה:1מכינים את הקולסלאו: מגררים את הכרוב והגזר בפומפייה או במעבד מזון, מערבבים עם שאר חומרי הסלט ושומרים בקירור בכלי סגור. 2מחלקים את הבגט לארבע ופורסים לאורך. משאירים צד אחד מחובר. מערבבים את המיונז והחרדל ומורחים משני הצדדים. 3מפוררים על החלק התחתון של הבאגט את גבינת הרוקפור ומסדרים עליה סלט קולסלאו, פרוסות עגבנייה ופרוסות מלפפון חמוץ. חוצים את פרוסות הגאודה לאורכן ומניחים מעל. 4מחממים את התנור לחום מרבי במצב גריל עליון. 5מניחים את הכריכים הפתוחים על מגש אפייה כשהגאודה פונה למעלה ומכניסים למרכז התנור. מחממים כ-3 דקות, עד שהגאודה נמסה והבגט נעשה מעט פריך. מוציאים וסוגרים את הכריך. 6מגישים חם עם זיתים סוריים ליד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |