אוכל
אוכל
מיונז

כריך רוקפור וגאודה בתנור

הנה לכם ההוכחה שכריך בתנור הוא ממש, אבל ממש לא סתם עוד טוסט. שי ברנדס מבריק כהרגלו, והפעם עם סנדוויץ' עשיר בגבינות וירקות, שמקבל כמה דקות יקרות מפז של חימום בגריל לפני ההגשה

|mako אוכל| פורסם12:43
כריך רוקפור וגאודה בתנור (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)
צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל
Rating:4.8105reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

לקולסלאו:

  • רבע כרוב (ללא הגזע הפנימי)
  • גזר קטן, מקולף
  • 4 כפות מיונז
  • חצי כפית חרדל דיז'ון חלק
  • חצי כפית חומץ
  • חצי כפית סוכר
  • קורט מלח

לכריך:

  • בגט
  • חצי כוס מיונז
  • כף חרדל דיז'ון חלק
  • 2 עגבניות, פרוסות דק
  • 2 מלפפונים חמוצים, פרוסים דק
  • 200 גרם גבינת רוקפור
  • 4 פרוסות גבינת גאודה
  • כוס זיתים סוריים, להגשה

אופן ההכנה:

1מכינים את הקולסלאו: מגררים את הכרוב והגזר בפומפייה או במעבד מזון, מערבבים עם שאר חומרי הסלט ושומרים בקירור בכלי סגור.

2מחלקים את הבגט לארבע ופורסים לאורך. משאירים צד אחד מחובר. מערבבים את המיונז והחרדל ומורחים משני הצדדים.

3מפוררים על החלק התחתון של הבאגט את גבינת הרוקפור ומסדרים עליה סלט קולסלאו, פרוסות עגבנייה ופרוסות מלפפון חמוץ. חוצים את פרוסות הגאודה לאורכן ומניחים מעל.

4מחממים את התנור לחום מרבי במצב גריל עליון.

5מניחים את הכריכים הפתוחים על מגש אפייה כשהגאודה פונה למעלה ומכניסים למרכז התנור. מחממים כ-3 דקות, עד שהגאודה נמסה והבגט נעשה מעט פריך. מוציאים וסוגרים את הכריך.

6מגישים חם עם זיתים סוריים ליד.

>> עוד המון כריכים וסלטים שווים מחכים לכם כאן

>> והנה הטיפים שלנו למטבח

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il