אוכל
אוכל
מיונז

תירס מקסיקני הורס

חבר שחזר ממקסיקו הכין לנו את המנה הזאת ומאז נפלנו שדודים - תירס טרי מבושל ומשוח בתוספות שהופכות אותו לבלתי ניתן לסירוב. נסו ותתמכרו

|mako אוכל| פורסם14:08
תירס מקסיקני (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:3.922reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • 2 קלחי תירס טריים - כמה שיותר טרי יותר טוב
  • 2 כפות מיונז
  • כוס גבינה מגוררת או מפוררת (כמו: ריקוטה פרסקה, פטה, גבינה צהובה עם נוכחות ועוד. במקור משתמשים בגבינה המקסיקנית קזו פרסקו)
  • פפריקה חריפה (או מעושנת)
  • מלח
  • ליים להגשה

אופן ההכנה:

1מחממים סיר גדול עם מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים מלח ואת קלחי התירס ומבשלים עד שהם מתרככים, 5-10 דקות. לחילופין, אפשר לצלות את התירס על גריל עד שהוא מתרכך.

2משפדים בשיפוד עץ ארוך כל קלח, מורחים אותו בכף מיונז, מפזרים גבינה ומתבלים במלח ובפפריקה החריפה. משפריצים מעט ליים אוכלים מיד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il