אוכל
אוכל
מיונז

סלט ירקות שורש ואגוזי מלך

ארוחת חג תמיד נשמעת לכם כמו הארוחה הכי כבדה בשנה? תקלילו את האווירה ותביאו את הסלט הזה: בריא, טרי, קריספי ומרענן, עם המון דברים טובים בפנים מסלרי ועד סלק ואגוזים, והרוטב? לאמץ כל השנה

|mako אוכל| פורסם16:48
סלט ירקות שורש ואגוזי מלך (צילום: אסף רונן, mako אוכל)
צילום: אסף רונן, mako אוכל
Rating:4.654reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • שני גזרים קלופים
  • קולרבי קלוף
  • שורש סלרי קלוף
  • שורש פטרוזיליה קלוף
  • סלק קלוף
  • חצי כוס אגוזי מלך

לתיבול השורשים:

  • שלוש כפות שמן זית
  • שתי כפות מיץ לימון
  • חצי שן שום כתושה
  • רבע כפית מלח

לרוטב:

  • שתי כפות מיונז דיאטטי
  • רבע כוס יוגורט
  • כף חומץ בן יין לבן
  • כף סוכר
  • שתי כפות מיץ לימון
  • שן שום כתושה
  • חצי כפית מלח

אופן ההכנה:

1קולפים סרטים מירקות השורש בעזרת קולפן ירקות ומערבבים אותם עם שמן זית, לימון, שן שום כתושה ומלח.

2מערבבים את כל חומרי רוטב המיונז והיוגורט ומניחים על צלחת.

3מעל הרוטב מניחים את ירקות השורש המתובלים, זורים אגוזי מלך ומגישים.

היכנסו לבלוג של שיreal food. uncensored

>> בפעם שעברה הכנו סלט עגבניות שרי בקרם שמנת חמוצה
>> מחפשים עוד רעיונות לסלטים לראשונות לארוחת החג? הכל כאן
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il