אוכל
אוכל
מיונז

כריך משודרג של חביתה ועשבי תיבול

זה אולי נשמע לכם פשוט, אבל גם כריך חביתה יכול לקפוץ כמה דרגות למעלה עם טיפה יותר השקעה. אז בפעם הבאה שאתם מכינים כריך לכם או לילדים, פנקו את עצמכם ותציצו במתכון הזה

|mako אוכל| פורסם07:33
כריך חביתת עשבי תיבול (צילום: אסף רונן, mako אוכל)
צילום: אסף רונן, mako אוכל
Rating:4.472reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (1 מנות):

לחביתה:

  • ביצה
  • כפית שמיר קצוץ
  • כפית עירית קצוצה
  • כפית פטרוזיליה קצוצה
  • קורט מלח
  • 2 כפות שמן זית

לכריך:

  • 2 פרוסות לחם כפרי
  • 3 פרוסות עגבניה
  • מלפפון חמוץ, פרוס דק
  • גבעול בצל ירוק
  • 2 כפות מיונז

אופן ההכנה:

1טורפים את הביצה עם המלח.

2מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את התערובת למשך דקה.

3הופכים ומטגנים לעוד כחצי דקה.

4מערבבים את המיונז עם עשבי התיבול ומורחים את פרוסות הלחם, מניחים מעל את החביתה והירקות הפרוסים, סוגרים ואוכלים חם.

לבלוג של שי ברנדס

>> בפעם שעברה הכנו כריך חזה עוף עם מיונז ווסאבי עוקצני

>> החורף בדרך. מתחילים להתאמן על קדרות

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il