אוכל
אוכל
מיונז

סלט עגבניות שרי בקרם שמנת חמוצה

מאז שהמציאו (בישראל!) את עגבניות השרי אנחנו מעדיפים את הסלט שלנו איתן, והנה מצאנו מתכון שעושה את מה שהיה צריך לעשות מזמן: שם בצד את כל הירקות האחרים, ומשאיר את הבמה לשרי על קרם חמצמץ של שמנת ונענע

|mako אוכל| פורסם08:17
סלט עגבניות שרי בקרם שמנת חמוצה (צילום: אסף רונן, mako אוכל)
צילום: אסף רונן, mako אוכל
Rating:4.734reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • כוס עגבניות שרי ממספר צבעים, חצויות
  • כדור גדול של מוצרלה טרייה
  • בצל אדום קטן
  • 6 עגבניות מיובשות מושרות בשמן, מסוננות
  • 10 עלי נענע

לרוטב:

  • שתי כפות מיונז
  • 3 כפות שמנת חמוצה
  • 10 עלי נענע
  • 5 עלי בזיליקום
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1טוחנים את כל חומרי הרוטב לקרם חלק.

2מקלפים את הבצל וחותכים לרוחבו לפרוסות דקות מפרקים כל פרוסה לטבעות.

3חותכים את העגבניות המיובשות לרצועות ומערבבים עם עגבניות השרי, הנענע והבצל.

4מניחים את הקרם בתחתית צלחת, מעליה מניחים את תערובת העגבניות.

5מפזרים קרעי גבינת מוצרלה, מזלפים מעט שמן זית ופלפל שחור ומגישים.

היכנסו לבלוג של שיreal food. uncensored

>> בפעם הקודמת הכנו סלט קיסר מושלם
>> גם אתם מתגעגעים לעוגיות הריבה של סבתא שלכם?
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il