
המצרכים (2 מנות):לעוף:
לממרח המיונז:
להגשה:
אופן ההכנה:1מושחים את העוף בשמן הזית, גרידת הלימון, מלח, פלפל שחור וצ'ילי יבש גרוס. 2צורבים את העוף כ-5 דקות על אש בינונית במחבת שחוממה מראש ללא שמן. הופכים וצורבים עוד כ-3 דקות. דוקרים את הנתח בסכין חדה בחלקו העבה ומוודאים שהוא מוכן לכל עומקו. מוציאים, מצננים מעט ופורסים בסכין חדה לפרוסות בעובי חצי ס"מ. 3מערבבים את כל חומרי ממרח המיונז. 4חוצים את הקרואסונים, מורחים את המיונז המתובל משני הצדדים, מניחים פרוסות חזה עוף צרוב, פרוסות עגבנייה וחופן עלי בייבי. >> בפעם שעברה הכנו כריך סטייק פורטבלו>> והנה עוגיות שוקולד צ'יפס עם טוויסט מדליק![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |