מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מיונז

כריך קרואסון עם חזה עוף

מה יותר טוב מכריך חזה עוף צרוב בתיבול נהדר של רוטב מיונז קארי ולימון, עם עגבנייה טרייה ועלי בייבי מרעננים? גם אנחנו חשבנו שכלום, עד שגילינו שאפשר להכניס את כל זה לקרואסון, וחיינו השתנו

|mako אוכל| פורסם10:27
כריך קרואסון (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)
צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

לעוף:

  • נתח חצי חזה עוף
  • 2 כפות שמן זית
  • קליפה מגוררת דק מדק מלימון אחד
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • קורט צ'ילי יבש גרוס

לממרח המיונז:

  • 3 כפות מיונז
  • חצי כפית אבקת קארי
  • חצי כפית מיץ לימון
  • קורט מלח

להגשה:

  • שני קרואסונים רגילים לא מתוקים (פרווה)
  • עגבנייה פרוסה דק
  • כוס עלי בייבי שטופים ומוכנים לאכילה

אופן ההכנה:

1מושחים את העוף בשמן הזית, גרידת הלימון, מלח, פלפל שחור וצ'ילי יבש גרוס.

2צורבים את העוף כ-5 דקות על אש בינונית במחבת שחוממה מראש ללא שמן. הופכים וצורבים עוד כ-3 דקות. דוקרים את הנתח בסכין חדה בחלקו העבה ומוודאים שהוא מוכן לכל עומקו. מוציאים, מצננים מעט ופורסים בסכין חדה לפרוסות בעובי חצי ס"מ.

3מערבבים את כל חומרי ממרח המיונז.

4חוצים את הקרואסונים, מורחים את המיונז המתובל משני הצדדים, מניחים פרוסות חזה עוף צרוב, פרוסות עגבנייה וחופן עלי בייבי.

>> בפעם שעברה הכנו כריך סטייק פורטבלו
>> והנה עוגיות שוקולד צ'יפס עם טוויסט מדליק
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il