אוכל
אוכל
מיונז

כנפיים אפויות ברוטב חריף-מתוק

נמאס לכם לאכול פיצוחים מול הכדורגל? יאללה, תעברו לכנפי עוף חריפות ומתוקות שמתקתקים בכלום זמן. הן רק צריכות את הזמן שלהן בתנור בזמן שאתם מתארגנים עם בירות וחברים

|mako אוכל| פורסם10:19
כנפיים אפויות (צילום: Daniel Loiselle, Istock)
צילום: Daniel Loiselle, Istock
Rating:4.274reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 1.200 כנפי עוף, מחולקות לשניים
  • 1/2 כוס מיונז
  • 1/2 כוס ריבת משמש (או ריבת אפרסק)
  • 3 כפות טבסקו (או סרירצ'ה, או רוטב צ'ילי חריף)
  • שן שום, כתושה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור לחום גבוה של 220 מעלות.

2מסדרים את כנפי העוף בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה. ממליחים ומפלפלים אותם ומכניסים לתנור ל-40 דקות.

3מערבבים בקערה את המיונז, הריבה, הטבסקו והשום. מוציאים 3/4 כוס מהתערובת אל קערה גדולה נוספת ומניחים בצד.

4אחרי 40 דקות אפייה, מוציאים את הכנפיים מהתנור ומערבבים אותן (בזהירות) בקערה עם 3/4 כוס הרוטב. מחזירים לתבנית ואופים עוד כ-20 דקות, עד שהעוף מוכן.

5מגישים את העוף עם שארית התערובת, כמטבל.

>> לעוד מתכונים עם מיונז

>> והנה הכריכים הכי מעולים לנשנוש מול הכדורגל

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il