מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מיונז

כריך הודו רובן משגע

כריך טוב הוא דרך מצוינת להשגת מצב רוח טוב. קצת מיונז, קצת חרדל והרבה פסטרמה - ואתם בדרך הנכונה

|הלמנס| פורסם11:15
כריך הודו של רובן (צילום: מתוך instagram)
צילום: מתוך instagram

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (1 מנות):

  • 2 פרוסות לחם סובין

  • 150-200 גרם פסטרמה הודו חמה
  • שתי כפיות מיונז
  • כפית חרדל
  • חצי עגבנייה, פרוסה דק
  • מעט בצל סגול, פרוס
  • 20 רצועות חסה ערבית
  • 1 מלפפון חמוץ, פרוס

אופן ההכנה:

1מחחמים במיקרו את הפסטרמה במשך 15-30 שניות.

2מורחים פרוסה עם מיונז וחרדל, מניחים מעל את ההודו הפרוס ואת העגבנייה הפרוסה. מסדרים מעל את רצועות החסה ואת טבעות הבצל.

3מכסים בפרוסה נוספת, חוצים לשניים ומגישים עם מלפפון חמוץ.

>> והנה עוד כריך מצוין, הפעם עם טונה וביצים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il