אוכל
אוכל
מיונז

טוסט פריך במחבת

תאמינו או לא, אבל אנשים הכינו טוסט גבינה לפני שהטוסטר הלחיץ הומצא - הם פשוט השתמשו במחבת. וכשמורחים את הצדדים החיצוניים של הלחם במיונז, מתקבלת תוצאה פריכה ועשירה במיוחד

|mako אוכל| פורסם10:51
טוסט גבינה צהובה (צילום: Ju-Lee, Istock)
צילום: Ju-Lee, Istock
Rating:4.7189reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (1 מנות):

  • 2 פרוסות לחם
  • גבינה צהובה, איזה שאוהבים
  • מיונז
  • תוספות אפשריות לטוסט: בצל פרוס דק, זיתים מגולענים ופרוסים, פטריות פרוסות דק, גבינה בולגרית מפוררת ועוד

אופן ההכנה:

1מרכיבים את הכריך כרגיל - מניחים את פרוסות הגבינה בין 2 פרוסות הלחם ומוסיפים תוספות, אם רוצים. בינתיים, מלהיטים מחבת, כמה שיותר כבדה, על האש.

2מורחים שכבה של מיונז על צד חיצוני אחד של הכריך, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומניחים את הכריך עם צד המיונז למטה על המחבת (אין צורך לשמן את המחבת).

3לוחצים בעזרת מרית את הכריך אל המחבת לסירוגין, למשך מספר דקות, עד שהצד התחתון מזהיב.

4מורחים בזהירות את הצד העליון של הכריך במיונז והופכים. ממשיכים לטגן, עד שגם הצד השני מזהיב. מגישים.

>> בפעם הקודמת הכנו תירס מקסיקני הורס

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il