
טוסט פריך במחבתתאמינו או לא, אבל אנשים הכינו טוסט גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) לפני שהטוסטר הלחיץ הומצא - הם פשוט השתמשו במחבת. וכשמורחים את הצדדים החיצוניים של הלחם במיונז, מתקבלת תוצאה פריכה ועשירה במיוחד
| mako אוכל
| פורסם 23/02/14 10:51
צילום: Ju-Lee, Istock
|
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1 מרכיבים את הכריך כרגיל - מניחים את פרוסות הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) בין 2 פרוסות הלחם ומוסיפים תוספות, אם רוצים. בינתיים, מלהיטים מחבת, כמה שיותר כבדה, על האש. 2 מורחים שכבה של מיונז על צד חיצוני אחד של הכריך, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומניחים את הכריך עם צד המיונז למטה על המחבת (אין צורך לשמן את המחבת). 3 לוחצים בעזרת מרית את הכריך אל המחבת לסירוגין, למשך מספר דקות, עד שהצד התחתון מזהיב. 4 מורחים בזהירות את הצד העליון של הכריך במיונז והופכים. ממשיכים לטגן, עד שגם הצד השני מזהיב. מגישים.
|