
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1שמים את העדשים בסיר ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה ומבשלים עוד דקה, עד שהעדשים מתרככות מספיק להיות אכילות אבל נשארות פריכות (אל דנטה, כמו פסטה). מסננים ושוטפים במעט מים קרים. 2מערבבים את כל חומרי הרוטב ומניחים בצד. 3חוצים את האבוקדו לאורך, מוציאים את הגלעין, מחלצים את בשר האבוקדו עם כפית וחותכים לקוביות בגודל בינוני. מעבירים לקערה. 4מוסיפים את העדשים המבושלות ואת שאר המצרכים לסלט. מוסיפים את הרוטב ומערבבים בעדינות. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם. מגישים מיד. >> בפעם הקודמת הכנו עוף צלוי במיונז![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |