אוכל
אוכל
מיונז

כריך סטייק פורטובלו

מי אמר שלצמחונים לא מגיע ליהנות מהחיים? קבלו כריך עסיסי, נוטף ומפתה עם סטייק שהוא פטרייה, וכל זה בלי בשר ובחצי שעה. הוא יחוסל לפני שתספיקו להגיד פטריית פורטובלו

|mako אוכל| פורסם07:51
כריך סטייק פורטבלו  (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)
צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל
Rating:4.434reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 2 בצלים גדולים, קלופים
  • 4 פטריות פורטובלו גדולות טריות
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות רוטב ברביקיו

להרכבת הכריך:

  • 2 לחמניות
  • 4 כפות מיונז
  • עלי חסה סלנובה סגולה

אופן ההכנה:

1פורסים את הבצלים לפרוסות רוחב בעובי 2 ס"מ. מניחים את הפרוסות במחבת גריל שחוממה מראש על אש גבוהה ללא שמן למשך 5 דקות, עד שחלקן התחתון נחרך מעט. הופכים וקולים עוד 2 דקות. מוציאים ושומרים בצד. הבצל יאבד את החריפות לחלוטין ויקבל חריכה נעימה.

2מסירים את הרגל מכל פטרייה. משמנים את הפטריות בשמן הזית ומניחים במחבת גריל שחוממה מראש על אש גבוהה. צורבים כ-4 דקות מכל צד עד שהן מתרככות.

3מורחים את הפטריות במעט רוטב ברביקיו וצורבים כמה שניות נוספות, משני הצדדים. מוציאים לצלחת ומצננים מעט.

4להרכבת הכריך: פורסים כל לחמנייה לרוחבה ומורחים את שני צדיה במיונז. מניחים פטריות פורטובלו, מעל את הבצל הקלוי ועלי החסה הסגולה ומגישים.

>> בפעם הקודמת הכנו טורטיית גבינות במחבת, והיה תענוג
>> מסעדה מקסיקנית חדשה ומבטיחה מבית מוזס
תגיות:כריכים
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il